Sök
Stäng denna sökruta.

lombardini

Lombardini motorer

Lombardini har över 80 års erfarenhet inom tillverkning av avancerade dieselmotorer. Tack vare spetsteknologi, moderna produktionsmetoder, färdigt planerade detaljer och hög kvalitet har Lombardini nöjda kunder överallt i världen. År 1933 insåg Adelmo Lombardini att det fanns ett behov av små och effektiva dieselmotorer inom lantbruket. Sedan dess har Lombardini planerat, designat och tillverkat dieselmotorer med tanke på kunders behov. Samma filosofi, utvecklingsarbete och passion gör sig fortfarande gällande över 80 år senare.

Lombardini och Lombardini Marine ingår i den amerikanska och internationella koncernen Kohler. Lombardini Marines båtmotorer är avsedda för att klara krävande förhållanden.

Motorerna är exceptionellt lätta, kompakta och driftsäkra under alla förhållanden till sjöss. Vid planering och användning av motorerna satsar man på att optimera hållbarhet och bränsleförbrukning utan att alls minska på kapaciteten. Motorerna uppfyller EU-bestämmelserna gällande båtmotorers utsläpp och buller. Speciell uppmärksamhet har fästs på problemfri installation och service av motorerna samt metallernas behandlingsprocess vars syfte är att minska på saltvattenskorrosionen. Med sin teknik är denna motorfamilj bland de absolut bästa i sitt slag.

Lombardini’s motor serie sträcker sig från små 2 cylindriga motorer på 11 hk upp till 61 hk och 4 cylindrar.