Mekaniker sökes / Tjänst ledig

Är du mekaniker och söker nya utmaningar ?!
Då kanske det är just dig vi söker.

Vi har behov för en erfaren mekaniker. Tjänsten gäller service, felsökning, reparation samt ny installation av egentligen det mesta inom båtar.
Du kommer arbeta med allt inom diesel och bensin, utombordare och inombordare, drev och axelinstallationer samt navigation, hjälp- och komfortsystem som återfinns i fritidsbåtar.
Du skall veta hur en modern motor fungerar samt tillhörande system och ha bra koll på 12-24 volts elsystem samt felsökning av dessa.
Du skall kunna arbeta självständigt, hålla en dialog och stämma av med kunden under arbetets gång, tänka logiskt samt strategiskt under felsökning för att kunna hitta och laga fel på ett så effektivt sätt som möjligt. Du skall kunna läsa och följa verkstadshändböcker för att ta fram information om hur arbetena går till.
Vissa gånger är det inte helt givet hur en båt är uppbyggd och de behövs oftast en del detektivarbete i denna bransch så ett logiskt tänk och positiv attityd för att lösa problem är viktigt.
Du skall även kunna arbeta i grupp på en liten arbetsplats med ett sammansvetsat gäng.
Att du håller ordning och reda på dina arbeten och omgivning samt är noggrann med dokumentation och rapportering är A & O !
Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person och vi går igenom ansökningar löpande.
Det är inget krav på att du jobbat just som marin-mekaniker.
Tjänsten är heltid och tills vidare.
Lön efter ök.
Tjänsten är i Grebbestad.
CV med referenser samt personligt brev skickas till micke@grebbestadvarv.com